Ingrediente:
500 g cartofi, 50 g cârnaț chorizo, rozmarin, sare, piper, 3 felii știucă de Nil, 1 lingură făină, 2 linguri făină de porumb, chili, curcuma, 1 pumn rukkola, 1 pumn spanac, 50 g căpșuni, 1 lingură maioneză cu chili
Preparare:
Se fierb cartofii în apă cu sare. Cârnațul se prăjește în puțin ulei la care se adaugă cartofii fierți. când cartofii au preluat culoarea cârnațului și sau încins puțin, se adaugă rozmarinul tocat mărunt și se condimentează cu sare și piper. Peștele se taie felii de 68
cm. Se așează întrun bol cele două feluri de făină, chili, sare și curcuma. Se trec feliile de pește prin această compoziție, după care se prăjesc în puțin ulei. Se așează pe o farfurie frunzele de rukkola și spanac, se acoperă cu căpșuni și se condimentează cu maioneză cu chili. La servire se stropește cu zeamă de lămâie sau oțet balsamic.
Poftă bună!