COOKING SCHOOL by Bertici Kinga

Nu toată lumea are abilităţi culinare foarte bune sau poate chiar deloc, dar mulţi  îşi doresc să iasă din rutina gastronomică şi să îşi impresioneze persoana iubită sau familia cu un preparat inedit.
CURSURI DE GĂTIT PENTRU ÎNCEPĂTORI
Durata curs: 3 luni - 8 ore/lună

Tarif: 350 lei/lună

Când toate cele 24 ore de curs se vor termina, cursanţii vor şti cum să prepare supe creme, supe reci, supe calde cum ar fi: gazpacho, gulyas sau supă cremă de şofran şi multe altele. Vor mai şti să prepare sosuri de bază cum ar fi sosul olandez, spaghete cu piept de pui umplut cu brânză şi mărar, beurre blanc alături de somon cu morcovi şi miere sau café de Paris, muschiuleţ de porc cu pesto de leurdă. 

Informatii si înscrieri: 0725-225135CURSURI DE GĂTIT PENTRU AVANSATI
Durata curs: 3 luni - 8 ore/lună

Tarif: 400 lei/lună

Programul cursului de avansaţi este total altul, aici se pot înscrie doar cei care stăpânesc foarte bine tainele bucătăriei. Se vor pune bazele mai mult pe pregătirea cărnii, prăjirea ei, pre- prăjirea ei. Cursanţii vor învăţa reţete noi, specifice mai multor culturi, cum ar fi cea japoneză, chineză, italiană, franceză, britanică şi altele.

Reţetele care să te atragă spre acest curs, fie că l-ai terminat pe cel de începători, fie că pur şi simplu deja ai bazele, sunt: spaghetti amatriciana, fettuccine cu cârnaţi, supă de raţă picantă, mere prăjite cu scorţişoară, chifteluţe cu orez şi ghimbir, sushi, cremă de caramel, salată cu bacon, caise cu lapte de migdale, ficat de gâscă în vin, trufe cu caş de capră şi acestea sunt doar câteva dintre multe, multe altele.

Informatii si înscrieri: 0725-225135CURSURI DE GĂTIT PENTRU COPII
Durata curs: 1 lună - 8 ore/lună
Tarif: 350 lei/lună

Dragi prieteni! Începem cursurile de gătit pentru copii (8-14 ani). Cursul de gătit este distractiv și, totodată, îi ajută foarte tare pe copii să învețe. Ei învață cum este pregatită mâncarea și cum contribuie aceasta la sănătatea lor. În plus, își formează obiceiuri de alimentație care le rămân pe viață. 

Chef. Bertici Kinga te așteaptă! Informatii si înscrieri: 0725-225135

INFORMATII UTILE

Toţi cei care se înscriu (Adulti) la cursuri trebuie să ştie că au posibilitatea, ca după şase luni (curs începător+avansați) şi după ce trec de un examen să obţină o diplomă acreditată de către Autoritatea Naţională pentru Calificări. Această diplomă poate fi folosită oriunde pe teritoriul României, cât şi în întreaga Europă.

Foarte important de ştiut este şi faptul că doritorii nu trebuie să aducă de acasă decât o copie de buletin şi o adeverinţă de la medicul de familie pentru a se înscrie la aceste cursuri. În bucătăriile special amenajate, viitorii cursanţi, împărţiţi în grupe de câte patru, vor găsi aceleaşi ustensile şi aparaturi existente în orice bucătărie normală.

COOKING SCHOOL by Bertici Kinga
Satu Mare, Romania
Str. Grigore Alexndrescu nr. 10 
Mobil: 0725-225135
Web: www.berticikinga.ro
Facebook: www.facebook.com/BerticiKingaOfficial

Vă asteptam cu drag!

Formular de contact

* Numele
* E-mail
* Mesaj
* Campuri obligatorii