Sandviș uriaș

Sandviș uriaș

...

Ingrediente:

4 felii antricot porc (aprox. 200-250g/buc), 4 felii mușchi porc bătute subțire, 8 felii bacon, 1/2 kg ciuperci – eu am folosit champion, 4-6 felii cașcaval, 150 g cașcaval afumat ras, 150 g brânză burduf, 2 cepe, 4-5 căței de usturoi, 2 linguri sos BBQ, 1 kg pâine, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper

Preparare:

Se taie partea de deasupra a pâinii. Se condimentează antricotul și mușchiul și se prăjește la gril împreună cu șunca. Se pune deoparte. Ceapa se taie felii după care se călește într-o tigaie mare în puțin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate felii, se sărează puțin și se călesc. Când e aproape gata se adaugă usturoiul tocat mărunt și se mai prăjește 1-2 minute. Se începe prepararea sandvișului: se așează pe pâine 2 felii de antricot în formă de gratii, 2 felii de mușchi și 4 de șuncă. Se acoperă cu ciupercile, cașcavalurile peste care se așează încă 4 felii de suncă, mușchi și antricot. Pe ultimul strat de antricot se întinde sosul BBQ și se presară cu brânză burduf.

„Pâinea” astfel obțintă se împachetează în folie și se așează între două planșe din lemn pe care se așează o greutate de 10 kg. Se păstrează astfel timp de o oră. După expirarea timpului se îndepărtează greutatea, planșele și folia și se feliază sandvișul.

Poftă bună!