Salată cu piept de pui, spanac și căpșuni cu sos de lămâie

Salată cu piept de pui, spanac și căpșuni cu sos de lămâie

...

Ingrediente pentru salată:

1 piept de pui, 150 g spanac, 6 buc căpșuni, 100 g roșii cherry, sare, piper

Ingrediente pentru sos:

1 lingură muștar, 1 lingură sirop de arțar, sare, piper, jumătate de lămâie stoarsă, 5 linguri ulei

Preparare:

Pieptul de pui se sărează și se piperează, după care se prăjește în puțin ulei. Spanacul se așează într-un bol. Căpșunile și roșiile se taie în două se așează pe spanac. Se condimentează cu sare și piper. Muștarul se amestecă cu siropul de arțar, sucul de lămâie și cu condimentele, după care se adaugă treptat uleiul. Înainte de servire salata se stropește cu sosul. Se servește cu felii de carne.

Poftă bună!