Ingrediente:
300 g făină, 150 g unt, 1 ou, 150 ml smântână, sare, piper, 3 ouă, 50 g cârnaț, 200 ml crème fraîche, frunze de țelină, 70 g cașcaval, 1 piept de pui la gril, 2 cepe, nucșoară, cimbru, 6 ouă de prepeliță
Preparare:
Prima dată se prepară aluatul. Se omogenizează untul cu făina, se condimentează cu sare, piper și oregano. Se adaugă două linguri de apă și se frământă bine, apoi se lasă timp de 25 de minute la frigider. Pentru umplutură se toacă pieptul de pui, șunca, prazul și ardeiul. se condimentează. apoi se prăjește în puțin ulei. . Se întinde aluatul, se așează în formă de tartă. Se presară cu ingredientele tocate, apoi cu compoziția cu ouă, după care se presară cu cașcaval ras și frunzele de țelină. Se lasă la cuptor încins la 180 de grade timp de 30 de minute.
Poftă bună!