Coșulețe umplute cu brânză cu pătrunjel si creveți

Coșulețe umplute cu brânză cu pătrunjel si creveți

...

Ingrediente pentru coșulețe:

1 ou, făină cât cuprinde, puțin oțet, sare

Ingrediente pentru umplutură:

200 g rikotta, sare, frunze de pătrunjel, chili, piper alb, suc de lămâie

Ingrediente pentru creveți:

10 creveți, 1 lămâie,  ghimbir, curcuma, sare, piper, puțin ulei

Preparare:

Pentru aluat se amestecă toate ingredientele și se frământă. Se întinde și se taie pătrățele. Se dau la cuptor încins la 190 de grade timp de 10 minute.

Ingredientele pentru umplutură se așează într-un bol și se omogenizează cu mixerul. Se așează umplutura în coșulețe.

Creveții se lasă la marinează cu lămâie și condimente. Se prăjesc în puțin ulei timp de 10 minute. Se așează peste umplutura de brânză.

Poftă bună!