Aripioare de pui crocante cu cartofi noi cu ciuperci și salată de ridichi

Aripioare de pui crocante cu cartofi noi cu ciuperci și salată de ridichi

...

Ingrediente:

1/2 kg aripioare de pui, 100 g cornflakes (natur), 3 ouă, sare, piper, ulei pentru prăjit, 2 linguri făină, chili cayenne, 50 g unt, frunze de pătrunjel, 200 g cartofi noi, 1 lingură granule de usturoi,100 g ciuperci, 1 legătură ridichi, 5 roșii cherry

Preparare:

Se teie aripioarele. Cornflakes-ul se toarnă într-o pungă și se zdrobesc. Aripioarele se condimentează cu sare și piper. Făina se toarnă într-o altă pungă. Se bat ouăle. Aripioarele se trec prin făină, ouă și cornflakes. Se prăjesc în ulei încins la 175 de grade timp de 7-10 minute.

Se spală cartofii și se fierb în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scot într-un bol, se stropesc cu 2 linguri de ulei și se condimentează cu sare, piper și granule de usturoi. Se lasă la cuptor încins la 200 de grade până se rumenesc. Ciupercile se taie felii, se prăjesc în unt, după care se amestecă cu cartofii. Se presară cu frunze de pătrunjel. Ridichile se taie felii, se amestecă cu roșiile și se stropesc cu ulei de măsline.

Poftă bună!