Aluat de sarmale rulat in măcriș englezesc

Aluat de sarmale rulat in măcriș englezesc

...

Ingrediente:

600 g carne de porc, 400 g carne de vită, 200 g orez, 1 ceapă, 1 ardei, sare, piper, o legătură măcriș, sos tabasko, 1 legătură mărar, 1 conservă de tomate, 200 ml bulion

Preparare:

Măcrișul se opărește în apă cu oțet.

Carnea se omogenizează bine cu condimentele. Ceapa se călește în puțin ulei, se adaugă boiaua după care se amestecă cu carnea condimentată. Se adaugă orezul și se omogenizează. Compoziția se umple în foi și se așează într-un vas.

Se toarnă deasupra sosul de tomate și se presară cu mărar și ardeii tăiați fâșii.

Se fierbe aproximativ jumătate de oră, după care se lasă în vas încă timp de o oră.

Poftă bună!