Spumă cu zmeură, fistic și mascarpone

Spumă cu zmeură, fistic și mascarpone

Un minunat desert răcoritor:)

Ingrediente:

500 g zmeură, 2 linguri zahăr, 1 suc de lămâie, 200 ml frișcă, 200 g pișcot, 500 g mascarpone, 2 linguri zahăr pudră, 150 g fistic nesărat

Preparare:

Se spală zmeura și se zdrobește. Se adaugă 1-2 linguri zahăr și se pune deoparte până lasă zeamă. Se strecoară, se zdrobește și se pune deoparte. Fisticul se taie. Se freacă mascarpone cu frișca, zahărul pudră și sucul de lămâie. Se așează straturile: pișcoturile se înmoaie în sucul de fructe după care se așează pentru a obține primul strat. Peste ele se așează un strat de fructe, o porție de mascarpone, apoi fistic. Straturile continuă până se termină ingredientele. Se lasă la frigider cel puțin jumătate de oră.

Poftă bună!