Desert cu ciocolată fără coacere

Desert cu ciocolată fără coacere

...

Ingrediente:

200 g ciocolată amară, 100 ml sirop din zahăr, 100 g unt, 100 ml frișcă, 1 pungă M&M, 50 g alune, 250 g biscuiți din fulgi de ovăz, 100 g făină de biscuiți

Preparare:

Ciocolata amăruie se topește în baie de aburi. Se pun deoparte 100 g din ea. La cantitatea rămasă se adaugă siropul de zahăr, untul și frișca. Se sfarmă fulgii de ovăz din care se pune deoparte aproximativ un pumn, restul se adaugă la ciocolata topită împreună cu făina de biscuiți și M&M. Se amestecă și se toarnă într-o tavă tapetată cu folie de plastic. Ciocolata pusă deoparte se toarnă deasupra și se presară cu alune și fulgi de ovăz. Se lasă la frigider timp de o oră.

Poftă bună!