Boccea cu feta și spanac cu un soi de salată grecească

Boccea cu feta și spanac cu un soi de salată grecească

...

Ingrediente pentru boccea:

16 buc. foi pentru foietaj, 200 g frunze de spanac, 100 g feta, 400 g conservă porumb dulce, sare, chili, 1 lămâie stoarsă

Ingrediente pentru salată:

1 ceapă, 1 castravete, 3 roșii, 100 g măsline, 100 g sâmburi de migdale, oregano, Frunze de pătrunjel, mentă, sare, suc de lămâie

Preparare:

Toate ingredientele se așează în turmix și se omogenizează.

Foile de placinta se taie în patru, iar din două pătrate facem o boccea. Se dau la cuptor încins la 180 de grade timp de 10 minute.

Legumele se taie felii, măslinele și migdalele se călesc în puțin ulei de măsline. Ceapa și castraveții se marinează în sucul de lămâie amestecat cu condimente. Se pun deasupra feliile de roșii și măslinele cu migdale.

Poftă bună!