Tartă cu ciocolată și caramel

Tartă cu ciocolată și caramel

...

Ingrediente:

250 g biscuiți oreo, 100 g unt, 200 g ciocolată, 200 ml frișcă, 13 buc. caramele, 50 ml lapte

Preparare:

Biscuiții se toacă. Se lasă 4 bucăți întregi pentru ornat. Biscuiții tocați se amestecă cu untul topit și se așează în formă de tartă. Se lasă la frigider până se prepară crema. Caramelele se așează într-un vas împreună cu 50 ml lapte și se amestecă până se topesc. Compoziția se toarnă pe blatul de biscuiți se lasă în continuare la frigider.Pentru cremă, frișca se pune pe foc împreună cu ciocolata și se amestecă până se îngroașă. compoziția se toarnă pe stratul de caramel. Se ornează cu biscuiți zdrobiți. se lasă la frigider încă cel puțin două ore.

Poftă bună!