Tako cu pește

Tako cu pește

...

Ingrediente:

10 buc. foi tortilla cu diametrul de 10 cm, 2 avocado, 1 lingură smântână, zeama de la o lămâie, 1 ceapă, 2 linguri oțet, 1 lingură frunze de pătrunjel, 1 lingură salvie, 100 g carne de pește alb (știucă de Nil), 1 lingură făină, 1 lingură făină de porumb, chili, curcuma, sare

Preparare:

Se încălzesc feliile de tortilla. Se zdrobește avocado, după care se amestecă cu smântâna, cu puțină zeamă de lămâie și sare. Ceapa se lasă câteva minute în saramură cu verdețurile și oțetul. Se așează întrun bol cele două feluri de făină, chili, sare și curcuma. Se trec feliile de pește prin această compoziție, după care se prăjesc în ulei. Foile de tortilla se ung cu puțină cremă de avocado, se acoperă cu compoziția cu ceapă, peste care se așează peștele.

Poftă bună!