Ruladă de cotlet cu pireu de broccoli

Ruladă de cotlet cu pireu de broccoli

...

Ingrediente:

6 felii cotlet, 6 felii șuncă afumată, 6 felii cașcaval afumat, 3 ouă, 150 g parmezan, sare, piper, chimen, 3 linguri untură de cocos, 200 g broccoli, nucșoară, 100 ml crème fraîche, 50 g unt

Preparare:

Feliile de carne se condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Pe fiecare felie se așează o felie de șuncă și o felie de cașcaval. Ouăle se freacă cu 100 g de parmezan până obținem o compoziție de grosimea aluatului de clătite. Carnea rulată se trece prin această compoziție și se prăjește până la rumenire în untură de cocos.

Se dezmembrează broccoli, se fierbe în apă cu sare după care se zdrobește cu mixerul adăugând toate ingredientele.

Poftă bună!