Pulpe de pui cu usturoi, smântână și tagliatelle

Pulpe de pui cu usturoi, smântână și tagliatelle

Ador pastele, fapt ce nu am negat niciodată... oricând, oricât :) cu un sos cremos de smântână,

pastele sunt un adevărat deliciu, dar, drept să spun, îmi plac sub orice formă...

Ingrediente:

3 pulpe întregi de pui, 1 ceapă, 3 căței de usturoi, 1 morcov, 2 linguri smântână, sare, piper,busuioc, nucșoară, 3 linguri ulei de măsline

Preparare:

Se călește într­o tigaie ceapa și usturoiul. Se adaugă pulpele și se lasă pe foc până se rumenesc. Se adaugă morcovul. Compoziția obținută se condimentează și se subțiază cu apă (sau cu zeamă de
pui, dacă este). Se fierbe în continuare până carnea se înmoaie, apoi se adaugă smântâna și busuiocul și i se mai dă un clocot. Pastele tagliatelle se fierb într­o cantitate mare de apă cu sare.

Poftă bună!