Piept de pui umplut cu spanac și ricotta cu salată de mango și fenicul

Piept de pui umplut cu spanac și ricotta cu salată de mango și fenicul

...

Ingrediente:

100 g ricotta, 100 g spanac proaspăt, 200 g piept de pui, 1 buc. mango, 1 morcov curățat, 1 buc. fenicul, ½ ceapă, ¼ castravete, 1 lingură unt,150 ml suc de portocale, sare, piper

Preparare:

Spanacul se spală și se toacă mărunt. Se înăbușe în unt și se condimentează cu sare și piper. Se adaugă ricotta și se amestecă cu blenderul. Se introduce într-un dui. Cu ajutorul unui cuțit, se face câte un orificiu în fiecare bucată de carne. Atenție să nu se găurească fețele. Se umple piepturile cu umplutura. Se condimentează cu sare și piper. Se dă la cuptor încins la 180 de grade timp de 20 de minute.

Se curăță mango, ceapa și castravetele se toacă mărunt. Se așează într-un bol, se stropește cu sucul de lămâie, se amestecă și se pune deoparte. Se curăță fenicului și se taie felii. Morcovul se taie fâșii subțiri și se amestecă cu feniculul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper. Servire! Se așează din salata de mango o cantitate de o lingură cu vârf în mijlocul farfuriei! Pieptul de pui se așează pe salată. Toate componentele se acoperă cu salată de fenicul.

Poftă bună!

Rețetă trimisă de Chef Tiberius Szappanos