Penne cu broccoli

Penne cu broccoli

...

Ingrediente:

100 g bacon, 200 g broccoli, 100 g mozarella, 100 g cașcaval afumat, 100 g unt, 3 linguri făină, sare, piper, chili, 2 căței usturoi, anchoise, cimbrișor,  usturoi, 500 ml lapte, 1 pungă penne, pesmet

Preparare:

Se pregătește sos bechamel din unt și făină, se subțiază cu laptele, apoi se condimentează cu sare, piper și chili. Baconul se prăjește în puțin ulei. Pastele se fierb împreună cu broccoli. Usturoiul, anchiosele, cimbrișorul, uleiul și câteva liguri din zeama de paste se omogenizează cu mixerul. Se adaugă la paste.

Compoziția se așează într-un vas de yena, se acoperă cu sosul apoi cu baconul. Se presară cu cașcaval și pesmet. Se lasă la cuptor încins la 200 de grade timp de 30 de minute.

Poftă bună!