Macarons cu ciocolată

Macarons cu ciocolată

...

Ingrediente:

70 g albușuri, 80 g făină de migdale, 100 g zahăr pudră,100 g zahăr pudră, 60 g zahăr, 10 g cacao

Ingrediente pentru cremă:

100 ml frișcă, 150 g ciocolată

Preparare:

Se amestecă zahărul pudră, cacao și făina de migdale. Albușurile se bat cu spumă tare cu zahărul. Se adaugă o pătrime din făina de migdale, după care, treptat și restul. Se omogenizează bine cu o spatulă până compoziția curge de pe spatulă, această fază este foarte importantă pentru doar așa se obține prăjitură lucioasă. Compoziția se pune într-un sac de ornat torturi și se formează cercuri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. tava se lasă la cuptor încins la 120 de grade timp de 35 de minute.Pentru cremă se pune frișca pe foc, apoi se adaugă ciocolata. Se amestecă până începe să se îngroașe. Se lasă la răcit pentru ca să se întărească.

Poftă bună!