Fettucine cu cârnaț italian și praz sau fettucine con salsiccia e porri....

Fettucine cu cârnaț italian și praz sau fettucine con salsiccia e porri....
Fettucine cu cârnaț italian și praz sau fettucine con salsiccia e porri....

Ingrediente:

300 g cârnați, 4 linguri ulei de măsline, 1 buc. praz, 1 dl vin alb, sare, piper negru, 360 g fettucine, 20 g unt, 50 g parmezan, pătrunjel verde, busuioc
Mod de preparare:
Punem într-o oală mare apă la firt, se ia pielița de pe cârnaț și se prăjește în ulei. Prazul se feliază și se adaugă la cârnaț, se prăjește câteva minute, după care adăugăm vinul. Se condimentează, se pune puțină apă și se călesc încă puțin. Pastele se fierb în apă sărată. Dacă sunt pe jumatate fierte se strecoară, se amestecă cu sosul și se fierb puțin împreună. Se adaugă untul, se presară cu cașcaval ras și se decorează cu pătrunjel.
Poftă bună!