Farfalle cu sos bechamel și șnițel de pui crocant

Farfalle cu sos bechamel și șnițel de pui crocant

...

Ingrediente:

1 piept de pui, 100 g cornflakes (natur), sare, piper, ulei pentru prăjit, 100 g farfalle, 1 lingură făină, 200 ml lapte, nucșoară, chili cayenne, 50 g unt, frunze de pătrunjel

Preparare:

Pieptul de pui se taie în 4 felii. Cornflakes-ul se toarnă într-un bol și se zdrobește. Carnea se sărează și se piperează. Făina se toarnă într-o farfurie. Ouăle se bat. Se trece carnea prin făină, ouă și cornflakes. Se prăjește în ulei.

Se fierb pastele. Într-o tigaie se prepară sosul bechamel din unt și făină, se subțiază cu lapte și se condimentează cu chili, nucșoară, sare și piper. Sosul se așează pe paste și se ornează cu frunze de pătrunjel.

Poftă bună!