Fleica umplutăt cu cremă de ouă cu leurdă

Fleica umplutăt cu cremă de ouă cu leurdă

...

Ingrediente:

1 kg fleica, sare, piper, untură

Ingrediente pentru umplutură:

5 ouă fierte, 1 ou crud, 100 g șuncă afumată, 1 legătură leurdă, 2 buc. ceapă verde, sare, piper

Preparare:

Se rad ouăle fierte. Albușul oului crud se bate, iar gălbenușul se amestecă cu celelalte ingrediente. Verdeața se toacă și se amestecă bine toate ingredientele. Se adaugă albușul și se condimentează.

Se condimentează fleica. Se amestecă umplutura, după care se umple în carne. Se coase astfel ca umplutura să nu se scurgă. Se acoperă cu folie și se dă la cuptor încins la 180 de grade timp de 50 de minute după care la 200 de grade încă 30 de minute, stropind din când în când cu untură.

Poftă bună!