Choux a la creme umplute cu căpșuni cu frișcă

Choux a la creme umplute cu căpșuni cu frișcă

...

Ingrediente:

200 ml apă, 100 g unt, 200 g făină, 5 ouă, 1 linguriță sare

Cremă: 200 ml frișcă, 100 g căpșuni, 100 g kiwi, zeamă de lămâie, 1 lingură miere, 2 linguri iaurt 2 linguri sirop de caramel

Preparare:

Se amestecă apa cu laptele, apoi se adaugă untul, zahărul și sarea. Se fierbe după care se adaugă făina. Se amestecă până se omogenizează. Când se dezlipește de peretele vasului se ia de pe foc și se amestecă continuu până se răcește. Se adaugă, pe rând, ouăle. Compoziția se așează într-un sac de ornat și se modelează cocoloașe pe o tavă tapetată cu hârtie de copt la distanță de 3 cm una de alta. Se presară cu migdale. Se dă la cuptor încins până se rumenesc.

Se bate frișca, se adaugă fructele tăiate bucăți, zeama de lămâie, mierea și celelalte ingrediente.

Poftă bună!