Camembert la gril cu sparanghel în bacon și sos olandez

Camembert la gril cu sparanghel în bacon și sos olandez

...

Ingrediente:

100 g sparanghel, 1 cașcaval camembert, 2 felii bacon, 2 gălbenușuri, 100 g unt, 1 linguriță oțet balsamic alb, sare, zeamă de lămâie

Preparare:

se fierbe sparanghelul în apă cu sare timp de 7 minute, apoi se așează în apă cu gheață pentru a opri fierberea. Cașcavalul se rulează în bacon și se prăjește la gril până se rumenește. Pentru sosul olandez se fierbe apă după care se acoperă cu un alt vas în care se va pregăti sosul. Se topește untul, gălbenușurile se așează în vas, se adaugă puțin piper și oțetul balsamic. Se amestecă bine, după care se adaugă, cu grijă, untul topit. Când untul s-a omogenizat cu sosul se toarnă peste sparanghel și se acoperă cu cașcaval. se ornează cu creson.

Poftă bună!