Aluat de pâine umplut cu suncă și cașcaval

Aluat de pâine umplut cu suncă și cașcaval

Un mic dejun perfect....

Ingrediente:

300 g făină, 1 plic drojdie uscată, 1 vârf de cuțit zahăr, 1 linguriță sare, 150 g șuncă, 150 g cașcaval gruyer, 150 g mozarella, 1 legătură praz, 6 ouă

Preparare:

Se cerne făina într-un bol și se adaugă drojdia, zahărul și apă caldă. Se lasă 5 minute ca drojdia să acționeze, după care se adaugă atâta apă, încât aluatul să fie ușor de frământat. Se frământă bine, apoi se lasă la loc cald timp de 30 de minute la dospit.

Aluatul se împarte în 4 părți egale, se întinde, se presară cu șuncă, cașcaval și praz.Se acoperă cu o altă parte de aluat și se lipește. Se încinge cuptorul la temperatură maximă, iar compoziția se lasă în cuptor timp de 15 minute.

Ouăle se fierb timp de 4 minute în apă cu sare ușor clocotită.

Poftă bună!